Pretty Orange BE > Verzending & bezorging | Pretty Orange

Verzending & bezorging bij Prettyorange.be

NB: De laatste informatie over de levertijden rondom het coronavirus vind je op onze informatiepagina. Lees ook de levertijden rondom de feestdagen.

Wil je weten wanneer jouw kaart verzonden en bezorgd wordt? Voor de meeste kaarten geldt: vóór 14 uur besteld is vandaag gedrukt en verzonden. Sommige kaarten kun je zelfs tot 18 uur bestellen! Voor foliekaarten geldt: voor 18 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. Lees hier meer over (de bezorging van) foliekaarten.

Bezorging thuis- of ziekenhuisadres

Bezorging proefdruk

De eerste proefdruk wordt per brievenbuspakket naar je verzonden met DHL. Dit duurt ongeveer 1-2 werkdagen. Volg het pakket met track & trace. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus.

Bestelling tot 20 kaartjes/enveloppen

Bestellingen tot 20 kaarten/enveloppen passen door de brievenbus. Deze bestelling wordt per brievenbuspost naar je verzonden. Dit duurt ongeveer 4-6 werkdagen. We zijn hierin wel afhankelijk van de postbezorging. Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we 2,95 euro extra.

Voor de meeste kaarten geldt: voor 18 uur besteld is dezelfde dag gedrukt en overgedragen aan de post. Voor foliekaarten geldt: voor 18 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. Voor andere kaarten geldt dat je de kaarten voor 14 uur moet bestellen om het dezelfde dag te laten drukken. Moet je voor 14 uur bestellen, dan staat dit expliciet bij de informatie van jouw kaart benoemd. Voor bestellingen tot 50 kaarten betaal je €3,95 verzendkost.

Bestelling van 20 kaartjes/enveloppen of meer

Alle bestellingen vanaf 20 kaarten/enveloppen worden bezorgd door de pakketdienst. Deze kaartjes zijn er in de regel binnen 1-3 werkdagen, mits voor de deadline besteld. Hiervoor geldt voor de meeste kaarten: voor 18.00 uur besteld, is dezelfde dag nog gedrukt en overgedragen aan de post. Voor foliekaarten geldt: voor 18 uur besteld, de volgende werkdag verzonden. Sommige (luxe) kaarten vormen een uitzondering, omdat deze op een speciale manier gedrukt moeten worden. Deze kaarten moeten voor 14 uur besteld worden om dezelfde dag gedrukt te worden. Geldt dit voor jouw kaart, dan staat dit expliciet genoemd bij de informatie van jouw kaart. Voor bestellingen tot 50 kaarten betaal je €3,95 verzendkost en €4,95 vanaf 50 kaarten.

Over verzending: wist je dat op vierkante post 2 postzegels geplakt moeten worden en de minimale afmetingen 9x14 moeten zijn? We kunnen je vierkante kaartje op verzoek omzetten naar een 'vals vierkant', zodat deze in een envelop van 12,5x14 verzonden kan worden en er maar 1 postzegel geplakt hoeft te worden. Ook je 11x11 of 12x12 kaartje kun je in deze envelop versturen. Let op: kies hier handmatig de juiste maat voor! Lees meer over de postregels op de site van bpost.

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.