Pretty Orange BE > Hoe werkt het? | Pretty Orange

Een mooi kaartje maken en bestellen is bij ons heel eenvoudig

Op deze pagina vertellen we je graag hoe het maken en bestellen van je kaartje werkt. In 3 stappen heb jij het mooiste kaartje op je deurmat:

Stap 1 | Kaart kiezen en bewerken

Kies een mooi kaartje uit en klik verder om in onze ontwerptool te komen. Daar kun je eenvoudig het kaartje aanpassen naar jouw wensen. Wist je ook dat je zelf een kaartje kunt ontwerpen?

We hebben onder andere de volgende bijzondere kaartjes:

  • Kaartjes met foliedruk - verander zelf de kleur van de tekst op jouw kaartje naar (rosé)goudfolie, zilverfolie, koperfolie of zwartfolie
  • Écht houten kaartjes - op verzoek zetten we jouw favoriete ontwerp om naar hout, neem hiervoor contact op
  • Kraftkaartjes - wil je jouw kaartje op deze stoere papiersoort gedrukt hebben, neem dan contact op
  • Ronde hoeken - kies zelf of je (enkele) kaartje rechte of ronde hoeken krijgt (in de ontwerptool onder 'Achtergrond')
  • Kaartjes van dik karton - op verzoek zetten we jouw ontwerp om naar deze toffe papiersoort

Waar kunnen we je nog meer bij helpen?

  • We maken graag stickers op maat, die precies bij je kaartje passen: ideaal voor de doopsuikers bijvoorbeeld
  • Wist je dat we ook de vorm van jouw kaartje aan kunnen passen? Je kunt van een enkel kaartje een dubbel kaartje laten maken en bijvoorbeeld van een vierkant kaartje een staand kaartje. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Tip: Sla je ontwerp op in je eigen account. Zo kun je je ontwerp(en) altijd terugvinden en aanpassen.

Stap 2 | Proefdruk bestellen

Heb je een kaartje ontworpen en ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Bestel dan een proefdruk. Je ontvangt dan jouw gepersonaliseerde ontwerp en voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren. Je bekijkt of je kaartje helemaal goed is of dat je nog wat wil aanpassen. In je account heb je je kaartje opgeslagen en kun je de laatste wijzigingen doorvoeren. Kun je je bestelling niet terugvinden? Neem dan contact op met onze klantendienst: we zetten het kaartje zo in je account. 

Wist je dat je ook je enveloppen van tevoren kunt bestellen? Zo kun je alvast adressen schrijven. Onze 12x12-kaartjes koppelen we aan een 12,5x14-envelop, zodat je maar 1 postzegel hoeft te plakken.

Stap 3 | Je kaarten bestellen

Heb je je ontwerp opgeslagen in je account, dan kan je eenvoudig je kaart bestellen. Klik op 'bewerken' om de laatste dingen aan te passen en ga via 'voorbeeld' en 'bestellen' door met het bestellen van de kaarten. Meer info over de levertijd van de kaartjes vind je hier.

Je ontvangt de kaartjes thuis in een mooi pakket. Daar kun je ze zelf vouwen, evenuteel versieren, de enveloppen schrijven en dan de kaartjes op de bus doen. Zo verras je je geliefden met een mooie kaart! 

Video: zo werkt 't om je (geboorte)kaartjes te bestellen

Mocht je nog vragen hebben of heb je hulp nodig, dan helpen we je graag! Onze klantendienst staat op werkdagen van 9 uur tot 21 uur voor je klaar, via de e-mail of op telefoonnummer 078 48 1196. In het weekend kun je ons altijd mailen, we streven ernaar binnen 24 uur te reageren.