Pretty Orange BE > Hoe werkt het? | Pretty Orange

Een mooi kaartje maken en bestellen is bij ons heel eenvoudig

Op deze pagina vertellen we je graag hoe het maken en bestellen van je kaartje werkt. In 3 stappen heb jij het mooiste kaartje op je deurmat:

Stap 1 | Kaart kiezen en bewerken

Prettyorange.be: alle kaartjes onder één dak! Kies een mooi kaartje uit en klik verder om in onze ontwerptool te komen. Daar kun je eenvoudig het kaartje aanpassen naar jouw wensen. Wist je ook dat je zelf een kaartje kunt ontwerpen?

Tip: Sla je ontwerp op in je eigen account. Zo kun je je ontwerp(en) altijd terugvinden en aanpassen.

Stap 2 | Proefdruk bestellen

Heb je een kaartje ontwerpen en ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Bestel dan een proefdruk. Je ontvangt dan jouw gepersonaliseerde ontwerp in een vrolijke envelop bij jou thuis. We sturen (in de meeste gevallen) ook voorbeelden van onze papiersoorten en envelopkleuren mee. Thuis bekijk je of je kaartje helemaal goed is of dat je nog wat wil aanpassen. In je account heb je je kaartje opgeslagen en kun je de laatste wijzigingen doorvoeren. Kun je je bestelling niet terugvinden? Neem dan contact op met onze klantendienst: we zetten het kaartje zo in je account. 

Stap 3 | Je kaarten bestellen

Heb je je ontwerp opgeslagen in je account, dan kan je eenvoudig je kaart bestellen. Klik op 'bewerken' om de laatste dingen aan te passen en ga via 'voorbeeld' en 'bestellen' door met het bestellen van de kaarten. Heb je vóór 14 uur besteld? Dan wordt de kaart dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Bij sommige kaarten geldt zelfs een deadline van 18 uur! Voor foliekaarten geldt dat ze de dag na de bestelling worden verzonden.

Je ontvangt de kaartjes thuis in een mooi pakket. Daar kun je ze zelf vouwen, evenuteel versieren, de enveloppen schrijven en dan de kaartjes op de bus doen. Zo verras je je geliefden met een mooie kaart!

Let op: bij kaarten met extra's (labeltjes, hangertjes, touwtjes ed.) moet je de kaart zelf in elkaar zetten.