Pretty Orange BE > Gepersonaliseerde proefdruk | Pretty Orange

Unieke persoonlijke proefdruk

Proefdruk kaarten Pretty Orange

Uniek: bij Pretty Orange heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde proefdruk van je zelf ontworpen kaartje te ontvangen. Dit geldt ook voor onze foliekaarten en kaarten uit de collecties van Belarto en Buromac! Een 1e proefdruk kost €1 - €2,50, afhankelijk van het type kaartje. We sturen de proefdruk op in een leuk pakket. Wil je hierna nog een proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan wel de standaardprijs van het kaartje.

Proefdrukmapje: dit krijg je!

Als je voor het eerst een proefdruk bestelt bij Pretty Orange, krijg je naast je proefdruk van ons ook GRATIS een pocketfold met daarin alle informatie die je bij je kaart nodig hebt. Dit krijg je:

  • Jouw proefdruk!
  • Voorbeelden van de papiersoorten
  • Stalen van de envelopkleuren
  • Uitleg over het soort kaart wat je hebt gekozen

Hoe bestel ik een proefdruk?

Je bij elke kaart een proefdruk bestellen. Bewerk het kaartje en klik in de editor door naar 'voorbeeld bekijken'. Je krijgt nu het voorbeeld te zien en je kunt verder met bestellen. Klik hier 'proefdruk bestellen' aan, om je proef thuis te ontvangen.  Scroll naar beneden om alle opties te zien.

Wanneer krijg ik mijn proefdruk?

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar je verzonden met Post NL en Bpost. Goed om te weten: dit kaartje kan er wel tot een week over doen. Je uiteindelijke bestelling wordt verstuurd met de pakketpost: die is in de regel binnen 1-2 werkdagen in huis.

Kaartjes met versieringen

Wil je een kaartje maken met een houten hartje, houten sterretje of een echt strikje erop? Bij de eindbestelling kan je kiezen om dit aan je bestelling toe te voegen. Bij je proefdruk kun je kiezen voor een samplesetje.