Unieke persoonlijke proefdruk

Proefdruk kaarten Pretty Orange

Uniek: bij Pretty Orange heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde proefdruk van je zelf ontworpen kaart te ontvangen. Dit geldt natuurlijk ook voor onze foliekaarten, kraftkaartjes en echt houten kaartjes. Een 1e proefdruk kost €1 - €2,50 afhankelijk van het type kaartje, inclusief verzending. We sturen de proefdruk op in een leuk pakket. Wil je hierna nog een proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan wel de standaardprijs van het kaartje en de verzendkosten.

Proefdrukmapje: dit krijg je!

Als je voor het eerst een proefdruk bestelt bij Pretty Orange, krijg je naast je proefdruk van ons ook GRATIS een pocketfold met daarin alle informatie die je bij je kaart nodig hebt. Dit krijg je:

  • Jouw proefdruk!
  • Voorbeelden van de papiersoorten
  • Stalen van de envelopkleuren
  • Uitleg over de soort kaart die je hebt gekozen

Hoe bestel ik een proefdruk?

Je kunt bij elke kaart een proefdruk bestellen. Bewerk het kaartje en klik in de editor door naar 'voorbeeld bekijken'. Je krijgt nu het voorbeeld te zien en je kunt verder met bestellen. Klik hier 'proefdruk bestellen' aan, om je proef thuis te ontvangen.  Scroll naar beneden om alle opties te zien.

Wanneer krijg ik mijn proefdruk?

Het proefdrukpakketje van je eerste proefdruk wordt naar je verzonden met DHL. Je ontvangt deze binnen 1-2 werkdagen en je pakketje is te volgen met track&trace. Natuurlijk kun je ook een tweede proefdruk bestellen. Goed om te weten: dit kaartje kan er wel tot een week over doen, deze wordt met brievenbuspost verzonden, tenzij je voor onze optie 'Brievenbuspakketje van DHL' kiest. Je betaalt dan €2,95, je hebt je kaartjes binnen 1-2 werkdagen thuis en ontvangt een track&trace. Je uiteindelijke bestelling wordt verstuurd met de pakketpost: die is in de regel binnen 1-2 werkdagen in huis.

Kaartjes met versieringen

Wil je een kaartje maken met een houten hartje, houten sterretje of een echt strikje erop? Bij de eindbestelling kun je kiezen om dit aan je bestelling toe te voegen. Bij je proefdruk kun je kiezen voor een samplesetje.