Prettyorange.be > Gepersonaliseerde proefdruk | Pretty Orange

Unieke persoonlijke proefdruk

Uniek: bij Pretty Orange heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerde proefdruk van je zelf ontworpen kaartje te ontvangen. Dit geldt ook voor onze foliekaarten en kaarten uit de collecties van Belarto en Buromac! Een 1e proefdruk kost €1-€2,50, afhankelijk van het type kaartje. We sturen de proefdruk op in een leuk pakket. Wil je hierna nog een proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan wel de standaardprijs van het kaartje.

Wist je dat: je GRATIS voorbeelden van papiersoorten en envelopkleuren ontvangt bij de proefdruk van kaarten waarbij je zelf papiersoorten en de kleur van je enveloppen kunt kiezen?

Wanneer krijg ik mijn proefdruk?

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar je verzonden met Post NL en Bpost. Goed om te weten: dit kaartje kan er wel tot een week over doen. Je uiteindelijke bestelling wordt verstuurd met de pakketpost: die is in de regel binnen 1-2 werkdagen in huis.

Kaartjes met versieringen

Wil je een kaartje maken met een houten hartje, houten sterretje of een echt strikje erop? Bij de eindbestelling kan je kiezen om dit aan je bestelling toe te voegen. Bij je proefdruk kun je kiezen voor een samplesetje.