home > Doopsuiker en geboortebedankjes | Pretty Orange

Personaliseer je doopsuiker en geboortebedankjes

Je doopsuiker helemaal in stijl van je geboortekaartje? Samen met ons maak je het mogelijk! Op deze pagina vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Mocht je vragen of andere wensen hebben, neem gerust contact met ons op, dan denken we met je mee!

Stel je doopsuiker samen

Klantwaarderingen

400.000 tevreden klanten

"Klanten waarderen ons met een 9,3 "Topservice!” “Snelle bezorging."

Lees reviews

Stickers in de stijl van je kaartje

Wil je graag je doopsuiker versieren in de stijl van je geboortekaartjes? Dat kan! Of je nu een kaars, zeeppompje, bellenblaas of doosje met suikerbonen geeft: wij kunnen een bijpassende sticker maken in allerlei vormen en formaten, zelfs met folie! Zo worden je kaartjes en doopsuikers mooi één geheel. Lees er meer over op de pagina over stickers op maat.

Gepersonaliseerde tekstlabels

Soms is het mooier je doopsuiker te personaliseren met een mooi labeltje. We hebben zowel standaard labels als labeltjes in de stijl van je kaartje. Deze gepersonaliseerde labeltjes hebben we in allerlei vormen en maten, bekijk ze allemaal op onze infopagina over labeltjes op maat. De labels worden gesneden geleverd en hebben ook al een gaatje waardoor je ze eenvoudig kunt bevestigen.

Fotolabels

Je bezoek blij maken met doopsuikers met een foto van je kind, hoe leuk is dat! Maak bij ons zelf je fotolabel, in een formaat naar keuze. Lees er meer over op de pagina over fotolabels.

Bevestigen

We hebben verschillende mooie bevestigingsmaterialen. Zo hebben we allerlei leuke touwtjes om de labels mee te bevestigen. En heb je je suikerbonen in een mooi papieren zakje, dan kun je die met een sticker dichtplakken, of bijvoorbeeld met een paperclip in de vorm van een druppel. Laat je inspireren op deze pagina met al onze extra's.

Verpakkingen

Om je suikerbonen te verpakken, bieden we verschillende leuke doosjes, potjes en zakjes aan. Onze stickers van 35 mm passen precies op de doosjes en potjes. Bekijk alle verpakkingen hier.