Garantie

Pretty Orange garandeert een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.

Milieu

Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieu vereisten.
Pretty Orange heeft het milieu hoog in het vaandel en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies
optreedt tijdens haar dienstverlening.  

Garantie op onze producten

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het product niet aan deze verwachtingen, bent u ontevreden? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wilt u een product aan ons retourneren? Stuur het dan naar: Pretty Orange België - o.v.v. ordernummer - Visweg 1 A - 2387 Baarle-Hertog. De verzendkosten voor retourzendingen worden gedragen door de klant. Echter, zodra we het betaalbewijs van de verzendkosten ontvangen, zullen we dit bedrag volledig terugbetalen. Heb je vragen over? Neem maar contact met ons op.

Niet tevreden?

Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:

  • via e-mail: info@prettyorange.be 
  • per telefoon (085) 043 80 43 - op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur
  • schriftelijk: Pretty Orange, Arnhemse Bovenweg 180, 708 AH Zeist, NL (niet voor retouren)

Wij doen er alles aan om jouw probleem binnen 72 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Eigen verantwoordelijkheid

Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is Pretty Orange niet verantwoordelijk.

h2>Verzending en klachten over verzending

Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.

Veilig betalen

In onze footer zie je alle mogelijkheden om veilig te betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt Pretty Orange gebruik van de diensten van Mollie - een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt bij ons niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.

Tips, advies en vragen

Heb je tips voor Pretty Orange, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Bel ons op 078 48 1196 of stuur een mail naar info@prettyorange.be