Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom feestdagen

Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2023. Voor informatie over verzending op alle andere dagen verwijzen we je door naar deze pagina.

Telefonische bereikbaarheid

Buiten de feestdagen om zijn we van maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.00 uur telefonisch bereikbaar.

Een uitzondering hierop is donderdag 27 april, de Nederlandse feestdag Koningsdag. Onze drukkerij en klantenservice bevinden zich in Nederland. Koningsdag heeft dus invloed op onze bereikbaarheid en de bezorging van je pakket. Op donderdag 27 april zijn wij niet telefonisch bereikbaar en worden er geen kaarten en andere producten geproduceerd of geleverd door DHL/PostNL.

Je kunt ons altijd via e-mail bereiken, we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Verwachte levering

Eerste Pinksterdag | zondag 28 mei
  • Op Eerste Pinksterdag zijn wij niet bereikbaar, er worden geen bestellingen in productie genomen en er wordt op deze dag geen post bezorgd. Bestel je tijdens het Pinksterweekend? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 29 mei geproduceerd en verzonden. Bestel je een proefdruk? Deze worden op dinsdag 30 mei geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag extra levertijd in verband met deze feestdag.

    Is je pakket onderweg? Controleer de track en trace voor de meest recente status van de bezorging.

Tweede Pinsterdag | maandag 29 mei
  • Op Tweede Pinksterdag zijn wij niet bereikbaar, er worden geen bestellingen in productie genomen en er wordt geen post bezorgd. Bestel je tijdens Pinksteren? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 29 mei geproduceerd en verzonden. Bestel je een proefdruk in het Pinksterweekend? Dan wordt deze op dinsdag 30 mei geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag extra levertijd in verband met deze feestdag. 

    Is je pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de meest actuele status van de bezorging.