home > Verzending & bezorging rondom de feestdagen | Pretty Orange

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom feestdagen

Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2022. Voor informatie over verzending op alle andere dagen verwijzen we je door naar deze pagina.

5 mei Bevrijdingsdag (NL)

5 mei was het een feestdag in Nederland, waar onze drukkerij staat. We doen onze uiterste best om alle bestellingen die vanaf woensdag 4 mei ná 18.00 uur en op donderdag 5 mei gedaan zijn, op vrijdag 6 mei te versturen. Door de verwachte drukte kan het voorkomen dat de levertijd iets langer wordt. Dat vinden we uiteraard zeer vervelend. De besteldeadline op vrijdag 6 mei is eenmalig al om 15.00 uur i.p.v. 18.00 uur.

Houd bij kaarten met een luxe afwerking zoals folie, rekening met een langere levertijd. Als jouw pakket verzonden is ontvang je per mail een track & trace code waarmee je de de status van de bezorging kunt volgen.

Telefonische bereikbaarheid

  • Vrijdag 6 mei zijn we van 9.00-21.00 uur telefonisch en per mail bereikbaar.

Je kunt ons altijd via e-mail bereiken, we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Verwachte levering

Donderdag 26 mei - Hemelvaart
  • Op Hemelvaartsdag zal er geen bezorging zijn. Bestel je op woensdag vóór 18.00 uur? Dan wordt je bestelling woensdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op vrijdag / zaterdag). Bestel je tussen woensdag 18.00 uur en vrijdag 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op vrijdag geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.
Zondag 5 juni - 1e Pinksterdag en maandag 6 juni - 2e Pinksterdag
  • In het Pinksterweekend is onze productie gesloten. Heb je besteld op vrijdag 3 juni vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling maandag verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan worden jouw kaarten dinsdag verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.

    Op 2e Pinksterdag zal er geen bezorging zijn. Heb je besteld op vrijdag 3 juni vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling maandag verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan worden jouw kaarten dinsdag verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.