home > Verzending & bezorging rondom de feestdagen | Pretty Orange

Verzending, bezorging en bereikbaarheid rondom feestdagen

Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2022. Voor informatie over verzending op alle andere dagen verwijzen we je door naar deze pagina.

Je kunt ons altijd via e-mail bereiken, we proberen zo snel mogelijk te reageren.

Verwachte levering

Zondag 5 juni - 1e Pinksterdag en maandag 6 juni - 2e Pinksterdag
  • In het Pinksterweekend is onze productie gesloten. Heb je besteld op vrijdag 3 juni vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling maandag verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan worden jouw kaarten dinsdag verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.

    Op 2e Pinksterdag zal er geen bezorging zijn. Heb je besteld op vrijdag 3 juni vóór 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling maandag verzonden. Als je bestelt op vrijdag na 18.00 uur, dan worden jouw kaarten dinsdag verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Als jouw pakketbestelling is verzonden, ontvang je een track en trace code voor de status van de bezorging.