Dit is de populairste trouwdatum van 2024

banner kerstkaarten versturen

Als 2022-2023 ons een ding heeft geleerd, is het dat de toekomst niet te voorspellen is. Toch doet trouwkaartenwebsite Pretty Orange graag een poging: elk jaar blijkt er namelijk één datum uit te springen waarop de meeste mensen met elkaar in het huwelijk treden.

Mooie datum

Koppels die gaan trouwen, proberen vaak een voor hen- symbolische datum te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de datum waarop ze elkaar leerden kennen of de datum waarop ze ten huwelijk zijn gevraagd. Daarnaast is het natuurlijk leuk om een datum te kiezen waarbij er iets leuks gebeurt met de cijfers: zo wordt de kans een stuk kleiner dat je je trouwdatum vergeet. In 2024 is zaterdag 20-4-24 dan natuurlijk de mooiste datum, maar in april kan het nog wel eens fris zijn ook al is de zaterdag natuurlijk wel weer een groot voordeel.

Populairste trouwdatum 2024

Wat dan de populairste trouwdatum van 2024 wordt? Daar hebben we verschillende opties voor! Zo zijn de data van vrijdag 26-04-2024, vrijdag 10-05-2024 en zaterdag 18-05-2024 erg populair. Ga jij op een van deze trouwen, of heb je plannen om naar en bruiloft te gaan op deze datum? Laat het ons weten via Instagram met een foto van de uitnodiging en wie weet plaatsen wij deze op onze socials.

Zomermaanden

53,9% van de huwelijken vindt plaats tijdens de zomermaanden, juni en september zijn de populairste trouwmaanden. Logisch dat mensen graag in de zomer trouwen, de kans op een dag met mooi weer is dan het grootst. De populairste dag om te trouwen is een vrijdag.

Bekijk al onze collectie trouwkaarten >

Filters
Wis alle filters