Tips om je kaartjes nog betaalbaarder te maken

Heb je de kaart van je dromen gevonden, maar valt ‘ie eigenlijk buiten je budget? Geen nood, we zetten hier wat tips op een rijtje om te kunnen besparen op de kosten en toch een pracht-ontwerp te kunnen versturen!

 

  1. Kies voor een goedkopere papiersoort. Je kunt in dat geval kiezen uit de volgende papiersoorten: coated karton, fotokaart en zijdeglans.

  2. Kijk of je de kaart iets minder groot kunt bestellen: dus kies in plaats van 11x17 voor een 10x15-kaart.

  3. Heb je een dubbele kaart? Dan kunnen we er heel eenvoudig een enkele kaart van maken. Neem hiervoor contact met ons op.

  4. Is de kaart van jouw dromen een kaart op kraftpapier? Als je in plaats van echt kraftpapier kiest voor kraftlook en deze op oud-Hollands laat drukken heb je bijna dezelfde kaart voor minder kosten. Laat je de kaart op coated karton drukken, dan is het nog wat goedkoper. 

  5. Heb je foliedruk op je kaart staan of heeft je kaart ronde hoeken? Dit zorgt voor een mooi effect maar ook voor extra kosten. Kies dus voor een ‘folielook’ en rechte hoeken, als je wat minder voor de kaartjes wil betalen.

  6. Wil je toch graag folie, laat dan alleen folie op de voorzijde van de kaart drukken, dit is goedkoper dan dubbelzijdig folie

  7. Verwacht je meerdere producten nodig te hebben? Bestel deze dan in één keer, dit scheelt verzendkosten.

  8. Witte enveloppen, ons basisproduct, zijn onze goedkoopste enveloppen en passen bij elk design.

  9. Woont een deel van je gasten in de buurt of zie je hen binnenkort bij een andere gelegenheid? Probeer dan de kaarten uit te delen of rond te brengen, dat scheelt verzendkosten.

  10. Wist je dat vierkante kaarten duurder zijn om te versturen dan staande of liggende kaarten. Raadpleeg de site van Deutsche Post voor meer info. Op verzoek kunnen we het formaat van jouw kaartje omzetten naar een ander gewenst formaat.

 

We hopen dat je met deze tips vooruit kunt! En: we denken graag met je mee hoe we het betaalbaarder kunnen maken, dus voor advies kun je altijd eventjes contact met ons opnemen.