Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

home > Houten producten > Memorybox huwelijk > Herinneringsdoos met takjes en gouden spetters
40x30cm
Herinneringsdoos met takjes en gouden spetters
Bereken de prijs
20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
Biotop 300 gram € 2.50
20 x Envelop - Wit € 2.00
Verzendkosten * € 2.50
Totaal € 26.95
Prijscalculator ×
Totaalprijs: 0

Herinneringsdoos met takjes en gouden spetters

Formaten en prijzen
40 x 30 x 13 cm € 49,95 p/st
Omschrijving
 • Dit is een grenenhouten kist met afgeronde hoeken, een goed sluitend deksel dat is vastgezet met een wit lint en handvatten aan beide zijden.
 • Afmetingen: 40x30 cm en 13 cm hoogte, gewicht 1100 g
 • Full colour bedrukking mogelijk op de bovenkant van het deksel
 • Het afdrukken van witte of bijna witte kleuren is niet mogelijk
 • De kleur van de opdruk op een doos is donkerder dan op kaarten, omdat de achtergrond niet wit is maar van hout is.
 • Als je je eigen ontwerp wilt maken of veel aanpassingen wilt doen, neem dan de houten achtergrond op in je ontwerp.
 • Het gebruik van grote gekleurde vlakken wordt niet aanbevolen. Wij raden aan om zoveel mogelijk van het houten oppervlak zichtbaar te laten.
 • Foliedruk is niet mogelijk
 • Het wordt rechtstreeks op de doos gedrukt, die door de nerven wat ruw kan aanvoelen.
 • Een doos wordt afzonderlijk verzonden van andere producten die tegelijkertijd worden besteld.
 • Je ontvangt een track en trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.
 • Het is een product van hout, en dus een natuurproduct, dat in het echt altijd iets kan afwijken van de online foto. Geen twee dozen zijn hetzelfde (nerven, houtkleur, enz.).
Designer
Blijkaartje
Collectie
Memorybox huwelijk
Tags
modern_freeform, Brons, Groen, Blijkaartje, Watercolor, Takjes, design-collection-00197, design-collection-00206, Memory box hout - We Love Deco

Nog meer in deze stijl

Tafelkaart met koperfolie en watercolour eucalyptussen Tafelkaart Trouwkaart in koperfolie met zeshoek en takken Kaart binnenkant Trouwkaart Inlegvel met eucalyptus op transparant papier Inlegkaart Save the date kaart met zeshoek en takjes in watercolour Save the date Stijlvolle save the date kaart met kalender en aquarel takjes Save the date Stijlvolle tafelschikking met watercolor eucalyptus takjes Tafelschikking Adressticker met takjes en watercolor 12 stuks Adressticker Bruiloftsbord Stijlvolle menukaart met watercolor takjes Menukaart Stijlvolle sticker met watercolour takjes - vel van 25 stickers Sticker Stijlvol welkomstbord met watercolor takjes Bruiloftsbord Bedankkaart met foto en takjes in watercolor Bedankkaart Bruiloftsbord in boog vorm met takjes in watercolor Bruiloftsbord Herinneringsdoos op aanvraag Herinneringsdoos Label trouwkaart met eucalyptus takjes en foto Trouwkaart Menukaart met koperfolie namen en takjes in watercolor Menukaart Stijlvolle bedankkaart met foto en watercolor takjes Kaart binnenkant Bedankkaart Stijlvolle gastenboek met eucalyptus takjes en gouden elementen Gastenboek Stijlvolle sticker met zeshoek en takken - per vel van 25 stickers Sticker Stijlvolle trouwkaart met watercolor takjes en koperfolie Kaart binnenkant Trouwkaart Wijnsticker op aanvraag liggend Wijnetiket Wijnsticker op aanvraag staand Wijnetiket